PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι ο δρόμος οδηγεί στο τέλος


«Ο στεναγμός του κ. Τσίπρα προ της ήττας του ακούγεται παντού» σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις «προσπάθειες δημιουργίας προοδευτικού προφίλ» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι ο δρόμος οδηγεί στο τέλος της πρωθυπουργίας του και στην πολιτική απομόνωσή του. Έχει έρθει η στιγμή της κρίσης του κ. Τσίπρα για τα έργα και τις ημέρες του» δήλωσε η κ. Γεννηματά στο πλαίσιο συνέντευξής της στην ΕΡΤ3.

Κατηγόρησε παράλληλα τον Πρωθυπουργό ότι «κάνει ντελίβερυ υπουργείων στους πρόθυμους της ‘καρέκλας’ και τους αναζητά στην ακροδεξιά, στη δεξιά και στα αζήτητα της κεντροαριστεράς».

«Στην εκδήλωση της ‘Γέφυρας’ συμμετείχαν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι πρόθυμοι των Πρεσπών» σημείωσε για να προσθέσει ότι «για κάθε έναν που εξαγοράζεται, έρχονται χίλιοι στο Κίνημα Αλλαγής».

«Εμείς δεν υπήρξαμε ένα άθροισμα αρχηγών ή κομμάτων στο πλαίσιο μεταξύ μας συναλλαγής. Δεν μοιράσαμε οφίτσια και θέσεις. Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι Κίνημα ‘της καρέκλας’» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Λαλιώτη η κ. Γεννηματά είπε ότι «είναι κομμάτια της ιστορίας και του μέλλοντος του Κινήματος Αλλαγής». «Από την πρώτη στιγμή ο κ. Παπανδρέου εντόπισε τα προβλήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών και μιλούσε για την ανάγκη βελτίωσής της. Επίσης ο Γιώργος Παπανδρέου ξέρει να σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες και το έχει αποδείξει στην πράξη. Ο Κώστας Λαλιώτης δεν χρειάζεται υποδείξεις για να δράσει πολιτικά και εντός του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό ακριβώς έπραξε με την ξεκάθαρη επιστολή του στην εφημερίδα το ‘Βήμα’ απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον έφερναν κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτό παρενέβη και διέλυσε τις προσπάθειες που γίνονται να εκμεταλλευτούν το όνομα και την ιστορία του» σημείωσε.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη Ν.Δ., η οποία όπως είπε «ευθύνεται για την περίοδο 2004-2009 και δεν μπορεί να είναι η λύση για τη χώρα.

«Χέρι χέρι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. προσπαθούν να καλύψουν τις ευθύνες της Δεξιάς για το σημείο, στο οποίο έχει φτάσει η χώρα. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρείται από την Καραμανλική δεξιά, για να κυβερνήσει» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment