PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έχει κηρύξει πόλεμο στο Κίνημα Αλλαγής


«Η Έκθεση της Κομισιόν δεν ήταν έκπληξη για κανέναν στην Ελλάδα» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «όλοι οι Έλληνες ζουν καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαρκή λιτότητα που αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως ο Πρωθυπουργός έχει κηρύξει πόλεμο στο Κίνημα Αλλαγής «γιατί βλέπει ότι χάνει».

«Βρίσκει πρόθυμους από την Ακροδεξιά, από τη Δεξιά και από τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς» είπε, ενώ αναφέρθηκε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που συγκλήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και στις διαβεβαιώσεις που έδινε τότε ο Πρωθυπουργός. «Μας ανακοινώθηκε ότι λόγω της έλλειψης αξιοπιστίας της κυβέρνησης στους δανειστές δεν αρκούσε η υπογραφή της Κυβέρνησης και μόνο. Οι εταίροι ήθελαν τη διαβεβαίωση ότι η πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία στη Βουλή. Αυτό και μόνο δείχνει σε ποιο σημείο είχαμε φτάσει: να μην έχει αξία η υπογραφή του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας, ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε άτακτη χρεοκοπία, με την προϋπόθεση ότι θα δημιουργούσαμε Εθνική Ομάδα διαπραγμάτευσης για την αλλαγή των δυσβάσταχτων όρων της εν λόγω Συμφωνίας. Ο κ. Τσίπρας με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει κανέναν και τις αμέσως επόμενες μέρες αίφνης προκηρύσσει εκλογές. Πήγε σε εκλογές και η απάντησή του στην κρίσιμη εθνική στιγμή ήταν ότι έτσι ήθελε να ελέγξει το κόμμα του» είπε.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, «πέταξε έξω από το κόμμα του τους συντρόφους του που τον έκαναν Πρωθυπουργό σαν στημένες λεμονόκουπες». «Αυτές ήταν οι πρώτες στημένες λεμονόκουπες. Τώρα οι στημένες λεμονόκουπες βρίσκονται μέσα στο κόμμα του. Αφού λοιπόν τους έβαλε να ψηφίσουν τα πάντα και να τον στηρίξουν, τώρα αναζητά ερείσματα αλλού» υποστήριξε.

Επισήμανε ακόμη πως το κόμμα της «έχει κηρύξει τον πόλεμο και στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη συντήρηση της Ν.Δ.» και εξέφρασε την εκτίμηση πως το Κίνημα Αλλαγής θα είναι «η μεγάλη έκπληξη των εκλογών» και θα καταφέρει να εξασφαλίσει διψήφιο ποσοστό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment