PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Κανείς δεν τρώει κουτόχορτο


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τη «13η σύνταξη» και τις 120 δόσεις έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με την επισήμανση ότι κανείς σε αυτόν τον τόπο δεν τρώει κουτόχορτο, ενώ καυτηρίασε και την «κοκορομαχία» όπως αποκάλεσε την πρόσφατη σύγκρουση Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή.

«Όταν έχει κόψει τη 12η σύνταξη από τους συνταξιούχους με τις αυξήσεις της συμμετοχής στα φάρμακα, τις περικοπές, όταν έχει κόψει το ΕΚΑΣ, μπορεί κανένας να πιστέψει ότι δίνει 13η σύνταξη; Μα εδώ δεν έπαιρναν 12η. Έχουν γονατίσει οι συνταξιούχοι επί ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε μιλώντας στο «Θέμα FM».

Για δε τις 120 δόσεις υποστήριξε ότι η κυβέρνηση τις έφερε με τόσους μεγάλους περιορισμούς, που πραγματικά δεν λύνει τα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. «Δίνουμε αγώνα μέσα στη Βουλή όλες αυτές τις μέρες μήπως μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάτι. Ως εδώ η κοροϊδία! Θα την πάρει την απάντηση από τους πολίτες ο κ. Τσίπρας», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αναφερόμενη στην κόντρα κορυφής στη Βουλή, είπε ότι «δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κατήφορο που είδαμε πρόσφατα στη Βουλή. Αυτή η κοκορομαχία, η πόλωση, ο διχασμός που ακολουθούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης καθηλώνουν τη χώρα μας».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι ο μεν κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει την πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει στη χώρα με την πολιτική του και τι ακριβώς ψηφίζει κανείς για την Ευρωβουλή ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχα ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κρύψει την πραγματική του ατζέντα, πόσο νεοφιλελεύθερες είναι στην πραγματικότητα οι πολιτικές του, αλλά και πως ψηφίζοντας ΝΔ στις ευρωεκλογές ψηφίζει την ευρωπαϊκή Δεξιά».

Η κα Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξει η συντηρητική πολιτική που ασκείται στην Ευρώπη και την Ελλάδα. «Eνημερώνουμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες για το τι ακριβώς σημαίνει ψήφος στη Ν.Δ και στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Και ζητάμε να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής, που βλέπω ότι το υιοθέτησε τώρα και ο κ. Μητσοτάκης. Μάλλον έχει αποφασίσει να μας κάνει διαφήμιση, τον ευχαριστούμε. Αλλά μήνυμα αλλαγής για την Ελλάδα και την Ευρώπη σημαίνει ισχυρό Κίνημα Αλλαγής Τώρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment