PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος διατύπωση


«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστια ευθύνη για την τεράστια ανοχή που έδειξε στην ανομία και τη βία» τόνισε η Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της στη Βουλή, ενώ άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση, που όπως είπε επιμένει σε λάθος διατύπωση.

Κάναμε ία ξεκάθαρη πρόταση ώστε να βελτιωθεί νομοτεχνικά η διάταξη και να εξασφαλιστεί η ευρύτερη στήριξή της, σημείωσε η κ. Γεννηματά.

«Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι κανείς που διαπράττει αδίκημα μέσα στα πανεπιστήμια δεν μπορεί να βρίσκει καταφύγιο μέσα σε αυτά. Αυτό που λέτε εσείς είναι ότι πρέπει να υπάρχει γενική αστυνόμευση και περιπολίες» είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε ότι αυτό που ενδιαφέρει το κόμμα της είναι η αποτελεσματικότητα

Αναφερόμενη στην απόρριψη της πρότασης του ΚΙΝ. ΑΛ. είπε: «Αναρωτιέμαι γιατί αυτή η εμμονή; Θέλετε να προχωρήσετε μόνος σας, δεν σας ενδιαφέρει να εξασφαλίσετε ευρεία στήριξη»;

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επιμένει σε μία λάθος διατύπωση, η οποία όπως είπε, πιθανότατα θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στα πανεπιστήμια από τον Σεπτέμβριο.

«Σας καλώ να το ξανασκεφτείτε και να δώσετε το σήμα στην ελληνική κοινωνιά ότι θέλουμε πραγματικά ασφαλή πανεπιστήμια» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο της ΝΔ – Παρουσιάστηκε το έμβλημα των 50 ετών

Peristeri News

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Leave a Comment