PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση αποτελεί μέρος και όχι λύση του προβλήματος


Η κυβέρνηση αποτελεί μέρος και όχι λύση του προβλήματος της χώρας, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Σύμφωνα με την ίδια, η χώρα δεν μπορεί να περάσει τον κάβο της κρίσης με αυτή την κυβέρνηση και επανέφερε την πρόταση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της Βουλής.

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό σύστημα, τόνισε την ανάγκη αλλαγής της συνολικής αντίληψης της μεταρρύθμισης, καθώς «δεν λύνει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού αποτελεσματικά σε βάθος χρόνου». Αντιθέτως, συνέχισε, δημιουργεί κίνητρα εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής και τιμωρεί τους νέους, τους αγρότες, τους ειλικρινείς επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η κ. Γεννηματά προανήγγειλε πρωτοβουλίες «για μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη», αναφέροντας ότι στο α΄ τρίμηνο του 2016 θα υπάρξει μια «πολιτική, προγραμματική, διακηρυκτική συνδιάσκεψη» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι, εξήγησε ότι «όσοι πιστεύουμε στις αρχές της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και της μεταρρυθμιστικής ανανεωτικής αριστεράς έχουμε υποχρέωση να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Καταλήγοντας, έκανε αναφορά στην εκλογική διαδικασία της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας «η Δεξιά δεν αλλάζει όποιον αρχηγό και αν έχει», καθώς «όποιος και αν εκλεγεί θα υπηρετήσει τις αρχές μιας βαθιάς συντηρητικής παράταξης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment