PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η κατάσταση με την πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις


Την εκτίμηση πως η κατάσταση με την πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις εξέφρασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά υποστηρίζοντας πως «είναι ώρα για αποφάσεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

Η κ. Γεννηματά κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει χάσει τον έλεγχο. «Χάνει χρόνο και παραπέμπει συνεχώς για “αύριο” ό,τι έπρεπε να έχει γίνει “χθες”», ανέφερε.

«Είχα ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα στη στήριξη του ΕΣΥ, την αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των σχολείων. Αντί για έγκαιρη αντιμετώπιση, αφήνει να φτάσουμε στο κόκκινο. Αντί να προτάξει με σχέδιο τον περιορισμό της διασποράς, επιλέγει να παρέμβει εκ των υστέρων, μόνο με μέτρα περιοριστικά που έχουν και κοινωνικό και οικονομικό κόστος», υποστήριξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Σε κάθε περίπτωση το νέο σχέδιο που όπως μας είπε “θα ανακοινώσει” η κυβέρνηση, πρέπει να προβλέπει την ουσιαστική οικονομική στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων και των αγροτών και την εξασφάλιση ρευστότητας για να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις και πρώτα οι μικρομεσαίες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment