PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η ανασυγκρότηση στην οικονομία δεν μπορεί να γίνει επί ερειπίων


Τις αποφάσεις του υπουργικού Συμβουλίου και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι:

– Η ανασυγκρότηση στην οικονομία δεν μπορεί να γίνει επί ερειπίων. Με την πολιτική της κυβέρνησης «βλέποντας και κάνοντας», η ύφεση, η μαζική ανεργία και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις είναι προ των πυλών,

– Το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας απαιτεί εξαντλητικό διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις και κυρίως με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, ώστε να αξιοποιηθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα. Χαρακτήρισε Κυβερνητική Επιτροπή την ειδική Γραμματεία στο Μαξίμου για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν έντονα επικριτική κατά του κ. Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

«Αν ξεχάσατε, σας θυμίζουμε ότι εσείς δώσατε το μήνυμα εφησυχασμού και χαλάρωσης με συνεχείς αντιφάσεις και παραλείψεις που επέτειναν τη σύγχυση και διαμόρφωσαν ένα κλίμα γενικευμένης ανασφάλειας», ανέφερε η κ. Γεννηματά και τόνισε πως «η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία, δεν αντέχουν νέο lock down, ούτε καν τοπικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό οφείλετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την κατάσταση σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment