PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών


«Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών» υπογράμμισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κλείνοντας την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός της με ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη.

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής τώρα. Ψήφος αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Δεν χαρίζουμε ούτε μία ψήφο στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη. Γιατί ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι μια χαμένη ψήφος. Είναι ναι στον διχασμό, είναι ναι στην πόλωση, είναι ναι στα αδιέξοδα» είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε πως «ένα είναι το μήνυμα από αυτήν την Κυριακή. Σπάστε με την ψήφο σας τα οδοφράγματα της συντήρησης. Σπάστε το δίπολο. Ψήφο τώρα στο ΚΙΝΑΛ. Ανοίξτε το δρόμο της προοδευτικής αλλαγής, μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα σε αυτόν τον τόπο οριστικά».

Η κ. Γεννηματά αναφερόμενη σε «διλήμματα», που τίθενται ενόψει των ευρωεκλογών, αναφορικά με το χρόνο προκήρυξης των εθνικών εκλογών τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα εκλογών. Ο ελληνικός λαός έχει σηκώσει το γάντι. Προκηρύξτε εκλογές κ. Τσίπρα, τώρα, σήμερα. Εμείς σας περιμένουμε».

«Όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αντιλαμβάνονται ότι το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι: Ισχυρό ΚΙΝΑΛ, ή διχασμός και νέες περιπέτειες» συνέχισε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο. Φτάνει πια. Έχουμε πόλεμο με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση. Και σε αυτόν τον πόλεμο πάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και στις επιλογές που έχουν να κάνουν οι ψηφοφόροι.

«Την Κυριακή, με την ψήφο μας, υπερασπιζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης, το κοινό μας σπίτι. Μια Ευρώπη που απειλείται από το φασισμό, τον λαϊκισμό , τους εθνικισμούς, τη βία. Ένα είναι το μήνυμα: Κλείστε το δρόμο στους φασίστες και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Μπλόκο στην Χρυσή Αυγή. Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ».

Η κ. Γεννηματά ανέφερε για τις ευρωεκλογές ότι «όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη, ψηφίζει τον Βέμπερ και την πολιτική της λιτότητας που διαλύει αυτήν την ώρα την Ευρώπη και τρέφει την ακροδεξιά» και όποιος «όποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει το μέλλον της Ευρώπης, στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που ποτέ δεν έπαιξε ένα ρόλο στην Ε.Ε. και όλα τα χρόνια της κρίσης ήταν σκληρά απέναντι στους αγώνες του ελληνικού λαού».

Επεσήμανε, όμως, ότι οι εκλογές της Κυριακής έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και για την Ελλάδα «και ότι κάθε ψήφος έχει αξία» και ότι «δεν είναι ούτε δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα». Κατηγόρησε, τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και τον κ. Μητσοτάκη ότι «παίζουν συνειδητά το χαρτί της πόλωσης» για να «κλέψουν ψηφοφόρους από την προοδευτική παράταξη» και κατέκρινε όσους διακινούν την άποψη ότι «οι εκλογές είναι ντέρμπι, παιχνίδι για δύο». «Είναι fake news» είπε η κ. Γεννηματά «για να πάρουν προοδευτικούς ψηφοφόρους από μας την τελευταία στιγμή».

«Είναι οι δύο όψεις της συντήρησης. Η νέα και η παλιά Δεξιά. Ο κ. Τσίπρας στρώνει το δρόμο για να περάσει ο κ. Μητσοτάκης. Την Κυριακή Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής», είπε η κ. Γεννηματά.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment