PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Είμαστε δυνατοί και θα γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί


Το μεγάλο ενδιαφέρον για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς δείχνει το πόσο σοβαρό είναι το εγχείρημα εκτίμησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρωτοβουλία που πήρε.

Δήλωσε ότι μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και στα επόμενα βήματα του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, επικαλούμενη την ταυτόχρονη παρουσία του Γ. Παπανδρέου και του Ευ. Βενιζέλου στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «το ζητούμενο απ’ όλη αυτήν τη διαδικασία δεν είναι να μοιραστούμε θέσεις όλοι εμείς που διεκδικούμε σήμερα την ηγεσία αυτού του χώρου. Αλλά να κινητοποιήσουμε την παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη, να πάρουμε πίσω όλον αυτόν τον κόσμο που είτε απογοητεύτηκε και αποστασιοποιήθηκε και έμεινε σπίτι του και δεν ψήφισε, είτε πείστηκε από τα μεγάλα λόγια και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι απογοητευμένος και ψάχνει να βρει προοπτική και λύση. Αυτό θέλουμε να πούμε: Είμαστε εδώ. Είμαστε δυνατοί και θα γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί. Ένας χώρος κατακερματισμένος δεν είναι ελκυστικός. Δεν μπορεί να πείσει τον Έλληνα πολίτη ότι θα έχει τη δύναμη αύριο να καθορίσει το μέλλον του. Γι’ αυτό ξεκίνησα από την ενότητα. “Ενότητα-Διεύρυνση-Ανανέωση” ήταν το σύνθημά, το τρίπτυχο. Στην ενότητα και στη διεύρυνση έχει μπει ήδη τσεκ και στην ανανέωση έχουμε ήδη κάνει σημαντικά βήματα και συνεχίζουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=muFBO8Tz2zA

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως όποιος κερδίσει αυτήν την κούρσα, θα βάλει και το δικό του στίγμα. «Όμως το δικό μου στίγμα είναι καθαρό, αποτυπωμένο και αποτελεί και απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου μας. Μιλάμε για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, θέλουμε τον χώρο μας πίσω απ’ όλους αυτούς που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει πόσο σοβαρό είναι το εγχείρημα και νιώθει μεγάλη ικανοποίηση γιατί πήρε αυτήν την πρωτοβουλία.

Επίσης, επανέλαβε την πεποίθησή της ότι η επόμενη αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι για τρεις, και για τις μετεκλογικές εξελίξεις επισήμανε ότι οι συζητήσεις θα γίνουν με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, μετά τις εκλογές.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που προσπαθεί, όπως είπε, «να σπρώξει όλα τα δύσκολα μέτρα μπροστά στο μέλλον, για να μπορέσει να παρατείνει όσο γίνεται περισσότερο τη δική του παραμονή στην εξουσία». «Στον Θερμαϊκό έχουν πνιγεί όλα τα προγράμματα Θεσσαλονίκης που έχει παρουσιάσει. Με λίγα λόγια αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλάει για έξοδο από τα μνημόνια» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment