PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ.Γεννηματά: Δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής τώρα


Να στείλουν ένα «ηχηρό μήνυμα αλλαγής στην Ευρώπη και την Ελλάδα» στηρίζοντας το Κίνημα Αλλαγής, καλεί τους πολίτες η Φώφη Γεννηματά.

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής ισοδυναμεί με ενδυνάμωση του κοινού αγώνα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που στήριξαν την πατρίδα μας στα δύσκολα και επιστρέφουν δυναμικά για να εγγυηθούν την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη» τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως επισημαίνει, «η 26η Μαΐου πρέπει να είναι η ημέρα ενός βροντερού  “όχι” στο φασισμό, την ακροδεξιά, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, ημέρα απόρριψης της πόλωσης και του διχασμού που τροφοδοτούν οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού και του κάλπικου διλλήματος ανάμεσα στη δεξιά του παρελθόντος, που ποθεί να παλινορθώσει ο κ. Μητσοτάκης, και τη νέα δεξιά, που έφτιαξε ο κ. Τσίπρας συγκυβερνώντας για χρόνια με ακροδεξιούς και πάσης προέλευσης κυνηγούς καρεκλών».

Η κ. Γεννηματά εκφράζει την αισιοδοξία ότι η Κυριακή θα αποτελέσει «ημέρα σηματοδότησης της προοδευτικής ανατροπής και  στην Ελλάδα και τονίζει πως δυνατό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει:

  • «Ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που κρατούν τη χώρα και την κοινωνία καθηλωμένη στη μιζέρια, καταδικάζοντας την οικονομία σε “αργό θάνατο”.
  • Αλλαγή σελίδας, με λαϊκή εντολή εθνικής συνεννόησης στη βάση προγραμματικών αρχών με βάση το “Σχέδιο Ελλάδα”, ένα προοδευτικό πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας, για την πραγματική και οριστική έξοδο από την κρίση, εφαλτήριο ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.
  • γενναία μεταρρύθμιση στο κράτος με αποκέντρωση και αυτοδιοίκηση, με ισχυρούς Δήμους και Περιφέρειες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment