PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει κάνει αυτοκάθαρση


«Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει την πολιτική ζωή σε αρένα» δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, επισημαίνοντας πως «η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη να κάνει το έργο της».

Σε συνέντευξή της στο Kontra channel η κ. Γεννηματά είπε πως το Κίνημα Αλλαγής «σηκώνει τη σημαία της ηθικής στην πολιτική» και διαμήνυσε ότι θα υπερασπιστεί «την υπόληψη και την τιμή εκατοντάδων χιλιάδων στελεχών και μελών της Δημοκρατικής Παράταξης, που έχουν δώσει την ψυχή τους με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια και μοναδικό αίσθημα προσφοράς σε αυτόν τον τόπο».

«Είμαστε το μόνο κόμμα, που έχει κάνει πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι από το 2007 εκτός κόμματος. Δυστυχώς δεν μας ακολούθησε κανένα άλλο κόμμα σε αυτή την πορεία» τόνισε.

Όπως είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, «δεν συμβάλλεις στη διαφάνεια όταν  πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, αλλά όταν προχωράς σε αυτοκάθαρση και θωράκιση της Πολιτείας για να μπει τέλος στην διαφθορά».

Για την κόντρα Ν. Κοτζιά – Π. Καμμένου, η κ. Γεννηματά είπε ότι «ο Πρωθυπουργός οφείλει  να δώσει απαντήσεις τις οποίες δεν θα αποφύγει για ό,τι ειπώθηκε στο υπουργικό συμβούλιο».

«Δεν πρόκειται πια για απλές διαρροές από τη στιγμή που ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε σε καταγγελία υπουργού ενώπιον του Πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου για χρηματοδότηση της κυβέρνησης του από τον Σόρος» παρατήρησε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment