PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Αυτοί ακυρώνουν τα θετικά μέτρα, οι πολίτες θα τους ακυρώσουν με την ψήφο τους


Καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες στο Κίνημα Αλλαγής ζήτησε εν όψει των εκλογών η επικεφαλής του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε εργαζόμενους στο Αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών του Ρέντη.

«Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε τις προοδευτικές λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται μια καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες. Εντολή που θα αποτρέπει την κυριαρχία της Ν.Δ. και παράλληλα θα αποδυναμώσει καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Απευθυνόμενη μάλιστα στους «απογοητευμένους από το ΣΥΡΙΖΑ προοδευτικούς πολίτες», αλλά και «σε εκείνους που στις ευρωεκλογές στράφηκαν προς τη Ν.Δ. με μοναδικό κριτήριο να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα» είπε πως μπορούν να εμπιστευτούν το Κίνημα Αλλαγής.

Εξαπολύοντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ανέφερε πως «ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα, ηττήθηκε, αποδοκιμάστηκε και τώρα φεύγει αφήνοντας βαριά κληρονομιά την εξοντωτική φορολογία, την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, την εγκατάλειψη της νέας γενιάς».

«Ακόμη και την τελευταία μέρα στη Βουλή, έδειξαν το πρόσωπό τους. Δεν είναι μόνο τα ταπεινωτικά ρουσφέτια και οι εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενών. Την ώρα που ο κ. Τσίπρας ακύρωνε την δική του διάταξη για την μείωση του αφορολόγητου, ακύρωνε, καταργούσε ελαφρύνσεις για τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους στον φόρο εισοδήματος, στον ΕΝΦΙΑ, στην εισφορά αλληλεγγύης. Αυτοί ακυρώνουν τα θετικά μέτρα, εσείς ακυρώστε τους με την ψήφο σας» είπε.

Τόνισε παράλληλα πως «δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς» και προειδοποίησε πως «η αχαλίνωτη κυριαρχία της δεξιάς θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες τους εργαζόμενους και την επιχείρηση».

Σε ό,τι αφορά τις αστικές συγκοινωνιές η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «τις διέλυσε» και οδήγησε με την πελατειακή λογική του, σε αύξηση των εισιτηρίων, σε ταλαιπωρία των πολιτών. «Και το χειρότερο: ενέταξαν και τις αστικές συγκοινωνίες στο ελεγχόμενο από την τρόικα Υπερταμείο, προετοιμάζοντας προφανώς την εκχώρηση τους σε ιδιωτικά συμφέροντα» πρόσθεσε.

Δεσμεύθηκε τέλος ότι το Κίνημα Αλλαγής θα αγωνιστεί για συγκοινωνίες με επιχειρήσεις δημόσιες, αλλά χωρίς ελλείμματα, με υγιή λειτουργία, με σύγχρονο διοικητικό μοντέλο, με συνεργασίες με την Αυτοδιοίκηση και με φθηνό εισιτήριο, που εξυπηρετούν τον πολίτη και σέβονται τους εργαζομένους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment