PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φτιάχνει την ομάδα, αλλά ο προβληματισμός παραμένει στον Ατρόμητο


Με την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες επί της ουσίας ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που αποδείχθηκε πιο… ταραχώδης από ό,τι αναμενόταν.

Βέβαια, ο επίλογος με την απόκτηση του Αιγύπτιου ήταν εντυπωσιακός, καθώς πέρα από την ενίσχυση αυτή καθ’ αυτή και την οψιόν αγοράς, πολύ μεγάλη επιτυχία του Ατρόμητου είναι η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για ποσοστό από πιθανή πώληση του παίκτη, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και με άλλες περιπτώσεις, ώστε και οι Περιστεριώτες να έχουν ένα έξτρα κίνητρο.

Η μοναδική περίπτωση να μην διατηρηθεί το ρόστερ του Ατρόμητου σε αυτή τη μορφή είναι να προκύψει αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Πέρα από όλα αυτά, όμως, στον Ατρόμητο έχουν προβληματιστεί και μάλιστα πολύ έντονα και πάλι με το κομμάτι της διαιτησίας. Είναι μια ιστορία που κρατά από πέρυσι, όταν επίσης υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα με συγκεκριμένα παραδείγματα και κυρίως με πολλές τιμωρίες διαιτητών ή βοηθών έπειτα από αναμετρήσεις των Περιστεριωτών.

Στον Ατρόμητο θεωρούσαν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί φέτος, αλλά τα παράπονα που έχουν από τις διαιτησίες στα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, Άρη, Παναιτωλικό και αποκορύφωμα με Ξάνθη έχουν προβληματίσει πολύ έντονα τους ιθύνοντες. Μάλιστα, εκεί που λένε ότι πρέπει και οι ίδιοι ότι δεν μπορούν να ασχοληθούν άλλο με αυτό το ζήτημα, προκύπτει κάτι νέο για να τους εξοργίσει.

Τελευταίο… κρούσμα οι χθεσινοί ορισμοί της ΚΕΔ, που κατάφερε να πετύχει στο ματς της Λαμίας να βάλει τον διαιτητή Τζοβάρα από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας! Τουλάχιστον, στην προσπάθειά της να σώσει τα προσχήματα, η Επιτροπή Διαιτησίας άλλαξε τον ορισμό και επέλεξε τον Κομίνη.

Παρ’ όλα αυτά, ο προβληματισμός υφίσταται…

Εξάλλου, είναι κοινό μυστικό, ότι στον Ατρόμητο έχουν την… τρέλα να παρακολουθούν όλα όσα γράφονται και λέγονται. Στο πλαίσιο αυτό, δεν έκρυψαν η ενόχλησή τους για τον σχολιασμό της φάσης του πέναλτι της Ξάνθης την προηγούμενη αγωνιστική από αθλητική εκπομπή και πολύ περισσότερο από τα άτομα που εξέφρασαν την άποψη ότι υπήρχε πέναλτι σε αυτή τη φάση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment