PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Φρεσκαρισμένο να υποδεχτεί την άνοιξη το Άλσος Περιστερίου (photos)


Αρκετές αλλαγές ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό στον πολυσύχναστο προορισμό του Περιστερίου.

Το Άλσος Περιστερίου έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα πιο γνωστά μέρη της Αττικής που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος που θέλει να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα ομολογουμένως καταπράσινο τοπίο μέσα στην πόλη.

Άλλωστε δεν έχει χαρακτηριστεί αδίκως ως πολυσύχναστο μέρος αφού όποιος βρεθεί εκεί σε ώρες αιχμής συναντάει επισκέπτες από τις μικρότερες ως τις μεγαλύτερες ηλικίες οι οποίοι το χρησιμοποιούν ως χώρο άθλησης και περιπάτου.

IMG_0995

Εντύπωση βέβαια προκαλούν και οι «κάτοικοι» του Άλσους και δεν μιλάμε για ανθρώπινους κάτοικους αλλά για μικρές και μεγάλες χελώνες και γάτες που μπορεί να συναντήσει κανείς και να φτάσει πολύ κοντά τους αφού είναι ιδιαίτερα φιλικές στο κοινό.

IMG_0989

Ενόψει της άνοιξης ο Δήμος Περιστερίου πρόσθεσε ακόμα περισσότερες πινελιές στο Άλσος δημιουργώντας μια ωραιότερη αίσθηση στον επισκέπτη με νέα σημεία που μπορεί κάποιος να καθίσει και να απολαύσει την ηρεμία που προσφέρει ο δημοτικός χώρος.

Μαζί με τα αρκετά νέα καθιστικά οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα νέο σιντριβάνι και νέα δέντρα που φυτεύτηκαν πρόσφατα από τους εργαζόμενους του Δήμου.

IMG_1002

Ενώ για όσους προτιμούν το τρέξιμο, ο τάπητας που βρίσκεται σε όλη την εμβέλεια του Άλσους ανακατασκευάστηκε με υλικό που αντέχει στις αντίξοες καιρικές συνθήκες δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλούμενους να τρέχουν και να περπατούν αποφεύγοντας κάποιο τραυματισμό.

IMG_1003

Ακόμα όσοι επισκέπτονται το Άλσος με μικρά παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών μπορούν να χρησιμοποιούν τη νέα παιδική χαρά που βρίσκεται εντός του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

IMG_1001

Τέλος μια ακόμα αλλαγή αναμένεται να γίνει στον πίσω χώρο του Άλσους εκεί όπου βρίσκεται και το σπίτι των Προσκόπων. Ήδη ο χώρος έχει καθαριστεί και αναμένεται να δούμε για ποια χρήση τον προορίζει ο Δήμος Περιστερίου.

IMG_0999

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment