PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φουλ επίθεση κατά ΚΕΔ από Ατρόμητο – Τι έχει προκαλέσει την οργή των Περιστεριωτών


Όπως σας ενημέρωσε το peristerinews.gr, στον Ατρόμητο υπάρχει έντονος προβληματισμός και εκνευρισμός για τη διαιτησία μετά και τη χθεσινή διαιτησία στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που εκφράστηκε και επίσημα σήμερα με ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην ΕΠΟ ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.

Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.

Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!».

Το… timing της ανακοίνωσης μόνο τυχαίο δεν ήταν…

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (27/1) ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός συναντήθηκε με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη, έπειτα από πρόσκληση που απηύθυνε η ίδια η επιτροπή, τακτική που έχει εφαρμόσει και με άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League.

Σε αυτό το ραντεβού των δύο ανδρών (στο οποίο παρών ήταν μόνο ο Σταύρος Τριτσώνης και όχι ο Μιχάλης Κουκουλάκης) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εξέφρασε συγκεκριμένα τα παράπονά του από διαιτησίες που είχε ο Ατρόμητος, τονίζοντας το μόνο που θέλουν οι Περιστεριώτες είναι διαιτησίες που να χαρακτηρίζονται από το «50-50», ειδικότερα σε μια περίοδο που κρίνονται οι στόχοι των ομάδων.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Τριτσώνης δεσμεύθηκε για αυτό το γεγονός, αλλά οι εξελίξεις τον διέψευσαν, σύμφωνα πάντα με το πώς αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις οι Περιστεριώτες.

Τα ονόματα των διαιτητών που διατυπώθηκαν στη σημερινή ανακοίνωση των Περιστεριωτών δεν είναι τυχαία.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ατρόμητο τα λάθη είναι συγκεκριμένα:

– Ο Κουτσιαύτης ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο, στο οποίο ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για πέναλτι στο οποίο δεν δόθηκε σε ανατροπή στον Λημνιό.

– Ο Φωτιάδης ήταν ρέφερι στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που δεν έγινε το «κραυγαλέο» λάθος, αλλά σύμφωνα με τους «κυανόλευκους» οι αποφάσεις του διαιτητή… έσπρωχναν τους γηπεδούχους.

– Ο Τσαμούρης ήταν ο διαιτητής στο ματς με την Κέρκυρα, στο οποίο ο Ατρόμητος δεν διαμαρτύρεται για τις δύο κόκκινες τις οποίες θεωρούν δίκαιες, αλλά φωνάζουν για πέναλτι που δεν δίνεται στον Λε Ταλέκ ενώ το σκορ στο 0-2.

– Όσο για τον Ευαγγέλου και τον Δημόπουλο που ήταν ο διαιτητής και ο επόπτης αντίστοιχα στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ, υπάρχουν παράπονα για το πέναλτι που θεωρούν ότι έπρεπε να δοθεί σε ανατροπή του Τζημόπουλου στον Φυτανίδη, για τα λεπτά των καθυστερήσεων σε ένα ματς που έγιναν 5 αλλαγές εκ των οποίων οι 2 στο ίδιο χρονικό σημείο, αλλά και για την υπόδειξη οφσάιντ σε προσπάθεια του Λημνιού στο α’ ημίχρονο, που από το ριπλέι φαίνεται ότι καλύπτεται -και μάλιστα αρκετά μέτρα- από την άμυνα του ΠΑΣ.

Πλέον, στον Ατρόμητο δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αφού επικεντρώνονται πλήρως στην αγωνιστική επικαιρότητα και συγκεκριμένα το ματς με τη Λαμία, στο οποίο η πρόκριση είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment