PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φινάλε με 4άρα επί της ΑΕΚ ο Ατρόμητος!


Εντυπωσιακό φινάλε για τον Ατρόμητο! Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Περιστεριώτες με σούπερ ανατροπή στο δεύτερο μέρος διέλυσαν την ΑΕΚ με 4-1 στο πλαίσιο της εξ αναβολής 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Κ19.

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ19.

Οι Περιστεριώτες μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με εκπληκτική εμφάνιση και αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, επικράτησε των «κιτρινόμαυρων» με 4-1.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 4η θέση με 56 βαθμούς, πίσω από τον πρωταθλητή και αήττητο ΠΑΟΚ (86), ΑΕΚ (64) και Ολυμπιακό (63).

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 15’ και με αυτό το γκολ πήγε στα αποδυτήρια, αλλά οι Περιστεριώτες αντεπιτέθηκαν. Με γκολ του Τριμμάτη στο 53’ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 68’ έκανε το 2-1. Στο 75’ ο Ατρομητος με τέρμα του Κολινιάτη «κλείδωσε» τη νίκη του, ενώ διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Βαγγέλης στο 80’, που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ατρόμητος: Μανδάς, Νταούλιας, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Βιταλιώτης, Χριστόπουλος, Ξενοπανάγος, Ζούνης, Τριμμάτης , Νιτσάκης, Κολινιάτης.

Έπαιξαν και οι Βαγγέλης, Σάσσαλος, Πολίτης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment