PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Φιλική»… πεντάρα του Ατρόμητου στον Ολυμπιακό


Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ατρόμητος νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-5!

Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Ολυμπιακού (απόντες οι διεθνείς), καθώς και ότι παρατάχθηκε με αρκετά παιδιά από την Κ-19.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 8΄ με ένα σπάνιο γκολ από τον Χριστοδουλόπουλο, που με σουτ από τη σέντρα (!) τιμώρησε την απουσία του Σα από την εστία, ενώ διπλασίασαν στο 23΄ με τον Ενσικουλού.

Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 41΄ με πέναλτι του Βαλμπουενά (το κέρδισε ο Μπρούμα), αλλά στο επόμενο λεπτό έγινε το 3-1 με κεφαλιά του Τομάσεβιτς, από φάουλ του Μουνίθ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου, στο 58΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέπε, αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που πέτυχε άλλα δύο τέρματα.

Στο 74΄ ο Σα απέκρουσε την κεφαλιά του Ραμπέγιο, για να σκοράρει ο Μανούσος, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Ζάννης, με κεφαλιά, για να «σημαδέψει» το δοκάρι του Θεοδωράκη ο Σουντανί στο 88΄.

Από πλευράς Ατρόμητου δεν αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Σάλομον, Ούμπιντες, Κωτσόπουλος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84′ Καραργύρης), Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Μπα, Χριστοφιλόπουλος (71′ Νικόλης), Χολέμπας (45′ Κίτσος), Εμβιλά (71′ Μπέλιτς), Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά (58′ Τσάβος), Σουντανί.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Γκαλβάο, Χαρίσης (46′ Γκάλο), Μουνίθ, Νάτσος (46′ Ραμπέγιο), Νταβιώτης (46′ Οικονομίδης), Στρούγγης (80′ Ζάννης), Τομάσεβιτς (80′ Αθανασίου), Ενσικουλού (46′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (58′ Ανδρούτσος), Μάτιτς (46′ Τριμμάτης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment