PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική νίκη επί του Εθνικού με τρομερό Σιγκούνα ο ΓΣΠ


Τη νικηφόρα του πορεία στα φιλικά προετοιμασίας συνέχισε το Περιστέρι, καθώς επικράτησε και του Εθνικού με 77-65, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Σιγκούνα με 28 πόντους.

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έδωσε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό στο κλειστό «Π. Σαλπέας».

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη επικράτησε με 77-65 σε ένα ακόμα τεστ που έδωσε την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς αντιμετώπισε για πρώτη φορά αντίπαλο που αγωνίζεται στη ίδια κατηγορία με τον ΓΣΠ.

Ο Νίκος Καραγιάννης δεν είχε στην διάθεση του, τους Γάιο Σκορδίλη, Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Γιώργο Αγγέλου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Δεκάλεπτα: 14-25, 34-41, 53-60, 65-77

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Κλαρκ 7(1), Μαγκουνής 9(1), Πολυτάρχου 8(2), Μάντζαρης 7(2), Σιγκούνας 28(3), Κωνσταντακόπουλος 6, Σίμτσακ 10, Δημητριάδης, Δομβρογιάννης, Καράμπελας.

Παίκτες και τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν την Πέμπτη (14/9) σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου το Σάββατο (16/9).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment