PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική ήττα το Περιστέρι από τον Παναθηναϊκό 91-111


Το Περιστέρι ηττήθηκε χθες (111-91) από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» σ’ ένα δυνατό τεστ μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά ο Ηλίας Ζούρος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» που δεν έχει στην διάθεση του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που επέστρεψε χθες από την Κίνα με την Εθνική ομάδα, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι και προληπτικά έμεινε εκτός. Αντίθετα, έριξε στο παρκέ τον Τζουλιάνο Τόλα στην τελευταία περίοδο και σημείωσε 4 πόντους κερδίζοντας το χειροκρότημα των συμπαικτών του!

Το Περιστέρι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν μέσα στο παιχνίδι εξαιτίας της εξαιρετικής εμφάνισης του Στίβεν Γκρέϊ, αλλά και του Τζαμάρ Μπράιον Μπλέικ, όμως τα τρίποντα του Παναθηναϊκού στο φινάλε έδωσαν μια διαφορά στους «πράσινους».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάνος, Ψαριανός, Παντελίδης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-34, 51-64, 73-81, 91-111.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ζούρος): Μπλέικ 17 (1 τριπ.), Ξανθόπουλος 2, Σκορδίλης 5, Αγραβάνης 8 (2 τριπ.), Σαλούστρος 6, Τόλα 4, Γόντικας, Μόρισον 5, Χάτσερ 6 (1 τριπ.), Γκρέι 24 (4 τριπ.), Μόουζες 14 (2 τριπ.).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Τόμας 24 (3 τριπ.), Ράις 21 (4 τριπ.), Ουάϊλι 16, Φριντέτ 15 (1 τριπ.), Μπράουν 9 (1 τριπ.), Τζόνσον 8 (2 τριπ.), Παππάς 8 (1 τριπ.), Μήτογλου 5 (1 τριπ.), Βουγιούκας 3, Παπαδάκης 2, Μπεντίλ, Περσίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment