PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας


Με σύνθημα “Φίλα με παντού”

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου ποικίλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας-Athens Pride, με κεντρικό σύνθημα: «Φίλα με παντού». Η καθιερωμένη παρέλαση θα ξεκινήσει από την πλατεία Κλαυθμώνος στις 6 το απόγευμα και θα καταλήξει στο Σύνταγμα.

Φέτος, για πρώτη φορά, το Φεστιβάλ έχει τη συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων, ενώ εντάσσεται στο γενικό πρόγραμμα του ΕΟΤ «Athens Every Week».

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη ζωντανή εμφάνιση των: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ευσταθία, Onirama, Vegas, Melisses κα.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κ.Ρήγου.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΚΕ χαιρετίζει τις αποφάσεις του Δήμου Αθηναίων και του ΕΟΤ, σημειώνοντας ότι αποτελούν μια ηθική αναγνώριση του δυναμικού ως πολίτες του ίδιου κράτους.

Υπενθυμίζει πάντως ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε προεκλογικά δεσμευτεί να θεσμοθετήσει το Σύμφωνο Συμβίωσης και για τα ζευγάρια του ίδιου φύλου.

«Δυστυχώς, 18 μήνες μετά εξακολουθεί να παραμένει βουβή και άτολμη. Εξακολουθεί να αδιαφορεί για τα χιλιάδες ομοερωτικά ζευγάρια που βρίσκονται κυριολεκτικά και μεταφορικά στον αέρα.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment