PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φανταστείτε Ατρόμητο με Ουάρντα-Κουλούρη-Ουγκράι


Τη χαμένη αγωνιστική φόρμα του φαίνεται ότι βρίσκει ο Ατρόμητος μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι πήρε μια ακόμα νίκη, την πέμπτη φετινή εκτός έδρας, στα Γιάννενα και έβαλε γερές βάσεις για την επίτευξη της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μάλιστα η Περιστεριώτικη ομάδα έπαιξε αρκετά έξυπνο ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις φωτιά και αστείρευτο πάθος στις διεκδικήσεις της μπάλας με τους αντιπάλους ενώ είχε για πρωταγωνιστές αρκετούς παίκτες που βοήθησαν να πάρει το τρίποντο.

Σίγουρα κύριοι πρωταγωνιστές της νίκης ήταν οι Κουλούρης και Ουάρντα με τα γκολ που πέτυχαν και ο Χατζηϊσαίας με τη μαγική ενέργεια και ασίστ αλλά και ο «έφηβος» Ούμπιδες που για τρίτο παιχνίδι ήταν ο εγκέφαλος της ομάδας στο κέντρο. Στους παραπάνω αξίζει να προστεθεί και ο Μέγιερι που με 2-3 σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Μετά και από αυτό το μεγάλο διπλό ο Κάναντι και οι παίκτες του επικεντρώνονται στα δυο επερχόμενα εκτός έδρας κρίσιμα ματς με Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και ΑΕΚ για το κύπελλο.

Αυτό που συζητιέται συνεχώς και μπορείς να ακούσεις από συζητήσεις φιλάθλων της ομάδας είναι η αναμενόμενη επάνοδος του Ουγκράι που ανεβάζει στροφές από τον τραυματισμό του και συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Ο Ούγγρος διεθνής αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο Μάρτιο και να ενισχύσει τον Ατρόμητο στα εναπομείναντα ματς.

Με την επιστροφή του και τη διαφαινόμενη άνοδο της απόδοσης του Αμρ Ουάρντα όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε την τριάδα Κουλούρης-Ουάρντα-Ουγκράι που οπωσδήποτε θα ταρακουνήσει και τις πιο σκληρές αμυντικές γραμμές της Ελληνικής Superleague.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment