PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φάκελος γήπεδο: Προχωρούν οι μελέτες για νέο σκέπαστρο και όχι μόνο!


Ένα από τα πιο διαχρονικά θέματα που απασχολούν τον Ατρόμητο στη σύγχρονη ιστορία του, περίοδο δηλαδή που έχει καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες, είναι αυτό του γηπέδου.

Η νυν έδρα στο Περιστέρι είναι ένα παλιό γήπεδο, με πολλές αναμνήσεις καλές και κακές κι εκεί είναι η ιστορία του. Ωστόσο, η ανάγκη για βελτιωτικά έργα σε εξέδρες, εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε τομείς που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του, εκτός από άμεση είναι και απαραίτητη.

Κακά τα ψέμματα, το υπάρχον γήπεδο δεν συνάδει σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να αποτελέσει τον άμεσο πόλο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τους «μεγάλους», έχει προσφέρει πολλούς παίκτες στην Εθνική, είτε άμεσα είτε με τη μετέπειτα πορεία τους και επενδύει κάθε χρόνο πάρα πολλά χρήματα στις Ακαδημίες.

Όσο καλή διάθεση και να υπάρχει, όσο και να μακιγιάρονται κάποια πράγματα, ένας από τους κυριότερους λόγους που «πιπιλίζεται» η… καραμέλα για τον κόσμο, είναι κι αυτός του γηπέδου. Η κατάστασή του δεν αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο… δέλεαρ για τον Περιστεριώτη για να πάει να δει την ομάδα της πόλης του.

Πλέον, με τα χρόνια να έχουν περάσει, τις συνθήκες να έχουν ωριμάσει και κυρίως τον Ατρόμητο να έχει κάνει το step-up στην Ελλάδα, κατά την προεκλογική περίοδο συζητήθηκε πολύ το γηπεδικό ζήτημα, αλλά επειδή ήταν η περίοδος τέτοια, ο κόσμος λίγα πιστεύει και με το δίκιο του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι σε αυτή την περίπτωση πως και καπνός υπάρχει και κυρίως φωτιά! Σύμφωνα με πληροφορίες του peristerinews.gr, το πλάνο για την επόμενη μέρα του γηπέδου όχι μόνο προχωρά κανονικά, αλλά αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο να περάσει στη διαδικασία των μελετών για τα έργα που είναι σχεδιασμένο να γίνουν.

Πρώτο και κύριο, σκέπαστρο στη θύρα 7, εκεί δηλαδή που πάντα -και δικαίως- υπάρχει το παράπονο των οπαδών, που κάθε χειμώνα ή φθινόπωρο παρακαλούν να μην βρέξει και μάλιστα αυτός ο λόγος, αφήνει πολλούς στο σπίτι σε μέρες του αγώνα. Αυτομάτως, εκτός από το χρηστικό του πράγματος, η τοποθέτηση ενός δεύτερου σκέπαστρου, αυτομάτως αλλάζει την όψη του γηπέδου και αν μη τι άλλο, το κάνει πιο επιβλητικό.

Παράλληλα, οι εργασίες θα έχουν ως στόχο και τον καλύτερο φωτισμό του γηπέδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένας παράγοντας που έχει προκαλέσει πολλούς πονοκεφάλους κατά καιρούς στους Περιστεριώτες.

Πέρα από το πλάνο για την αλλαγή του ταρτάν και η επανατοποθέτηση σε μπλε χρώμα, πρόθεση είναι να πραγματοποιηθούν πολλές αλλαγές στο εσωτερικό του γηπέδου, ώστε να είναι απόλυτα εξυπηρετικό στον φίλαθλο/οπαδό.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το θέμα με το γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου είναι πολύπλοκο και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να χτιστεί εκεί νέο γήπεδο για τον Ατρόμητου, σε ένα πλάνο που ενδεχομένως να ήταν το όνειρο του κάθε Περιστεριώτη.

Φυσικά, η θετική… αύρα για αυτά τα έργα δεν είναι καθόλου τυχαία ότι έρχεται λίγες μέρες μετά τη συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Στην ατζέντα ήταν τα θέματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε και αυτό το ζήτημα και η διάθεση είναι απόλυτα θετική, κάτι που είναι απολύτως σημαντικό, αφού πρόκειται για χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment