PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπ.Υγείας: Διαθέσιμες 180 κλίνες ΜΕΘ


Υπάρχει επάρκεια υγειονομικού υλικού και γίνεται λελογισμένη χρήση ώστε αυτή να διασφαλιστεί, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προσθέτοντας ότι η επάρκεια διασφαλίζεται και μελλοντικά μέσω παραγγελιών.  όπως για αντιδραστήρια ώστε απρόσκοπτα να γίνονται τα τεστ. Μέχρι σήμερα έχουν δεσμευτεί 2156 κλίνες για ήπια και μέτρια περιστατικά, 180 κλίνες ΜΕΘ είναι ήδη διαθέσιμες.

Μέχρι σήμερα έχουν δεσμευτεί 2156 κλίνες για ήπια και μέτρια περιστατικά, 180 κλίνες ΜΕΘ είναι ήδη διαθέσιμες. Όπως είπε τις επόμενες ημέρες αλλάζει ο σχεδιασμός των εφημεριών, καθώς τα Νοσοκομεία «Σωτηρία», «Παμμακάριστος» και το Αγία Βαρβάρα θα λειτουργούν αποκλειστικά ως νοσοκομεία για τον κορωνοϊό. Κάτι ανάλογο,  θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έξι κέντρα υγείας στην Αττική και άλλα τρία στη Θεσσαλονίκη θα υποδέχονται αποκλειστικά ύποπτα κρούσματα.

Ανάφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας για την ανάπτυξη νέων κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, αλλά και περισσότερες απλές κλίνες για τον κορωνοϊό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment