PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπόθεση Νοvartis: Στο αρχείο η δικογραφία για τον Αντ. Σαμαρά


Καμία ένδειξη τέλεσης οποιουδηποτε αδικήματος δεν προέκυψε για τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για την υπόθεση της Νovartis.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς  Ελένη Τουλουπάκη, με βάση τα στοιχεία που είχε στα χέρια της, έκρινε ότι πρέπει να θέσει τη δικογραφία στο αρχειο.

Ο κ. Σαμαράς από την πρώτη στιγμή είχε κανει λόγο για σκευωρία και είχε υποβάλει μήνυση, η οποία προσφάτως ανασύρθηκε από το αρχείο, μετά από σχετική αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Για τη μήνυση του κ. Σαμαρά διενεργούν ερευνα οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ Ζαχαρής και Σοφουλάκης.

Οι δύο ανώτατοι εισαγγελείς ερευνούν και τις μηνύσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου για την ιδια υπόθεση.

Τις επόμενες μέρες η κ.Τουλουπάκη μαζί με τους επικουρους συναδέλφους της Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη θα αποφασίσουν και για τα αλλα τρια πολιτικά πρόσωπα  για τα οποία ο φάκελος παραμένει ανοιχτός.

Πρόκειται για τον Υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη ,τον ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Leave a Comment