PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υπόθεση Μαρκέλλα: Προσαγωγή γυναίκας που φέρεται να εμπλέκεται στην αρπαγή


Γυναίκα που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη εντόπισε, κατά πληροφορίες, στην Παραλία Κατερίνης και προσήγαγε η αστυνομία.

Πρόκειται για την κοκκινομάλλα την οποία είχε αναγνωρίσει η Μαρκέλλα και φέρεται να είναι αυτή που την άρπαξε.

Οδηγείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστεί ο ενδεχόμενος ρόλος της στην αρπαγή της μικρής, που αφέθηκε ελεύθερη στην Καλαμαριά, το πρωί της Κυριακής, μετά από 44 ώρες.

Ψυχότροπες ουσίες ανιχνεύθηκαν στο αίμα της 10χρονης

Κάθε ημέρα που περνά αντί να λύνεται όλο και πιο πολύ περιπλέκεται η μυστηριώδης υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας.

Νέα τροπή στην υπόθεση έδωσε η ιατροδικαστής η οποία εξέτασε τη 10χρονη και διαπίστωσε ότι της είχε χορηγηθεί ποσότητα ψυχότροπων και ηρεμιστικών φαρμάκων, που συνέτεινε στη σύγχυση και την απώλεια προσανατολισμού που επέδειξε η μικρή τη μέρα του εντοπισμού της, σχεδόν 48 ώρες μετά την εξαφάνισή της από το σχολείο.

Συνεπώς, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι οποίοι συνεχίζουν να αναζητούν τη γνωστή σε αυτούς γυναίκα που φέρεται να συμμετείχε στην εξαφάνιση του παιδιού, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 10χρονη, προς τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να βοηθήσουν στον εντοπισμό του υπευθύνου ή υπευθύνων της περιπέτειας που έζησε η Μαρκέλλα.

Στο μεταξύ, το παιδί, το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση και ψυχολογική υποστήριξη από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο.

Από την πλευρά του, ο 20χρονος αδελφός της, την Τρίτη το πρωί κατέθεσε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχετικά με τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε ότι γίνεται έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον και «προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς». «Πρωταρχικός μας στόχος», πρόσθεσε, «είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μακεδονία έρχεται πιο κοντά στην Αθήνα με τον Aυτοκινητόδρομο Ε65

Peristeri News

Φώτης Κουγιουμτζής: Περιφρόνηση της ιστορίας του Περιστερίου από τη Διοίκηση του Δήμου

Peristeri News

Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών

Peristeri News

Leave a Comment