PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υπόθεση Άννυ: «Δεν τη σκότωσα εγώ» λέει ο πατέρας της


«Δεν σκότωσα την Άννυ. Τη βρήκα νεκρή στο σπίτι και έπαθα πανικό… Ήθελα να τη θάψω, αλλά δεν είχα φτυάρι» επανέλαβε απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ο πατέρας της 4χρονης, ο χαμός της οποίας πριν τέσσερα χρόνια συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Ο 27χρονος πατέρας της Άννυ, το πτώμα της οποίας τεμαχίστηκε χωρίς να έχει βρεθεί κανένα ίχνος του, είπε πάλι στην απολογία του, στη δευτεροβάθμια δίκη, πως δεν σκότωσε το παιδί του. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια κατηγορούμενος, όσα συνέβησαν, αφού βρήκε το κοριτσάκι νεκρό, ήταν αποτέλεσμα του πανικού του. Ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ ανέφερε στο δικαστήριο πως παρέμεινε επί 20 ώρες δίπλα στη νεκρή κόρη του μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν στην οδό Μιχαήλ Βόδα και μετά «ήθελα να πάω να τη θάψω, αλλά δεν υπήρχε φτυάρι… Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά… Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα, αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια» υποστήριξε.

«Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου… Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πατέρα να σκοτώνει το παιδί του. Να σηκώνεται ένα πρωί και να σφάζει το παιδί του. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε και εγώ δεν είμαι τρελός» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, η Άννυ ίσως πήρε ναρκωτικά που βρήκε στο σπίτι, καθώς ο ίδιος, αλλά και ο επίσης καταδικασμένος σε ισόβια συγκατηγορούμενός του, συγκάτοικος τότε περιστασιακά στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι, ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Στις ερωτήσεις της έδρας γιατί προσποιείτο πως η μικρή εξαφανίστηκε, ο 27χρονος απάντησε ότι αναγκάστηκε, γιατί φοβόταν μη μάθει η μητέρα της την αλήθεια.

– Δικαστής: «Γιατί δεν το θάψατε, γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα;».

– Κατηγορούμενος: «Ίσως έτσι σε κάνουν τα ναρκωτικά…».

Ο πατέρας της Άννυ είπε στους δικαστές πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τον συγχωρέσει η κόρη του: «Δεν ζητάω συγγνώμη από τον Θεό. Ζητάω συγγνώμη από την κόρη μου. Ήξερε ότι εγώ την αγαπούσα… Μακάρι να με συγχωρέσει η κόρη μου. Δεν μπορώ να αποδείξω τι πατέρας θα ήμουν αν δεν ήμουν χρήστης» είπε.

Στη δική της απολογία, η μητέρα της 4χρονης, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία δικάζεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, υποστήριξε πως ο 27χρονος σύντροφός της αγαπούσε την κόρη τους και είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντί της. Η Δ. Μπορίσβα, που βρισκόταν στο εξωτερικό όταν συνέβη το περιστατικό, ανέφερε στους δικαστές ότι ο 27χρονος έμενε συχνά μόνος με την Άννυ και την πρόσεχε. «Το παιδί το αγαπούσε πάρα πολύ» συμπλήρωσε.

Η δίκη θα συνεχιστεί.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Leave a Comment