PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Υποδειγματική η παρουσία των ανθρώπων του Ατρόμητου στη Λευκορωσία


Οι άνθρωποι του Ατρόμητου απέδειξαν έμπρακτα ότι μπορούν και με το παραπάνω να εντυπωσιάσουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού με την παρουσία τους και τις αποφάσεις τους έδειξαν ότι ο Ατρόμητος αποτελεί μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας.

Τόσο οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας μας που αποτελούνταν από τους Βασίλη Μπέτση, Κάτια Κοξένογλου και Βασίλη Καρακατσάνη όσο και τα στελέχη της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Χρήστος Γαλαριώτης, Σπύρος Μπουλούσης και Γιώργος Πέτρου στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι στις προκλήσεις των ανθρώπων της Λευκορωσικής ομάδας.

Ο ερασιτεχνισμός της Ντινάμο Μπρέστ φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, πριν και μετά τον αγώνα. Το αποκορύφωμα όλων αποτέλεσε η χορήγηση ληγμένων προϊόντων πριν το παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές, γεγονός που δεν στάθηκαν οι άνθρωποι της Περιστεριώτικης ομάδας θέλοντας να παίξουν στο γήπεδο την πρόκριση στην επόμενη φάση και όχι στα δικαστικά όργανα της UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνέβη μόνο το παραπάνω που έδειξε την ερασιτεχνική προσέγγιση της Ντιναμό, μιας ομάδας που όπως μαθαίνουμε είναι η πιο πλούσια στη χώρα με το σεΐχη του Άμπου Ντάμπι να βρίσκεται πίσω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Όπως λοιπόν διέρρευσε το καθιερωμένο «τραπέζι» των ανθρώπων της Μπρέστ σε αυτούς του Ατρομήτου δεν ήταν στα πρότυπα ευρωπαϊκής ομάδας ενώ κατά τη συνέντευξη τύπου παρακολουθήσαμε μια ακόμα στιγμή ερασιτεχνισμού αφού οι μεταφραστές που είχε προσλάβει η ομάδα για τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι δυσκολευόντουσαν ακόμα και οι ίδιοι να συνεννοηθούν από Αγγλικά σε Ρωσικά, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ατρομήτου να αναλαμβάνει την μετάφραση του Αυστριακού τεχνικού.

Γενικά η αποστολή του Ατρομήτου δεν είχε και τις καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας, χωρίς πάντως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την αγωνιστική εικόνα των πρώτων 70’.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φιλοξενία που θα επιφυλάξει ο Ατρόμητος στους ανθρώπους και την ομάδα της Ντινάμο Μπρέστ θα είναι υποδειγματική αφού είναι γνωστή η πεποίθηση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιώργου Σπανού, να υπάρχει υποδειγματική φιλοξενία για τον κάθε αντίπαλο στο Περιστέρι.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment