PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπάρχει άλλος δρόμος


Κάλεσμα στους πολίτες να στείλουν μήνυμα στις κάλπες του Νοεμβρίου ότι «υπάρχει άλλος δρόμος» απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας κατά την περιοδεία του στη Λαμία.

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα εξαπέλυσε από τη Λαμία ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την ότι: «υπέγραψε την πρόσδεση της χώρας στην ομηρία του μνημονίου, υποθήκευσε το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε πως «οι Έλληνες πολίτες μένουν απροστάτευτοι» ενώ παράλληλα σημείωσε στην δήλωσή του ότι «υπάρχει άλλος δρόμος και αυτόν πρέπει να διεκδικήσουμε» για να διευκρινίσει πως είναι «ο δρόμος απεμπλοκής της χώρας από την ομηρία του μνημονίου και αυτός ο δρόμος μπορεί να διεκδικηθεί μονάχα αν οι πολίτες αντισταθούν, διεκδικήσουν και στείλουν μήνυμα στην κάλπη» όπως σημείωσε.

Ο κ. Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι μετά τις εκλογές η κυβέρνηση θα πάρει και νέα μέτρα δηλώνοντας πως «η κυβέρνηση έχει δώσει λίγες μέρες παράταση από μια νέα εκτέλεση της κοινωνίας, πρέπει να πάρει ισχυρό μήνυμα στην κάλπη για να ματαιωθεί η νέα εκτέλεση που ετοιμάζεται από την επόμενη των εκλογών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment