PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές


Ζητώντας συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, για τον σάλο που προκάλεσαν δηλώσεις της όσον αφορά τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

«Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μη συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές», είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι η κ. Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε χθες ότι για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις κλπ…». Υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή, γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο…».

Αναλυτικά στη δήλωσή της που προκάλεσε τις αντιδράσεις, η αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωνε: «Προφανώς με την έννοια που το λέμε, ότι δε θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά. Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα εδώ. Το ζήτημα είναι ότι ήδη εργαζόταν στο Δημόσιο, οπότε δεν το επιβαρύνει ούτε με μία δραχμή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment