PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τσίπρας: «Τον λογαριασμό στην κάλπη»


Σε περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα στο Περιστέρι, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και η υποψήφια Δήμαρχος Περιστερίου Σοφία Αλεξοπούλου.

Τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει ήδη ετοιμάσει «το κοστούμι των νέων πιο σκληρών μέτρων από τη Δευτέρα» εξέφρασε με σημερινές δηλώσεις του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή” στο Περιστέρι.

Στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας περπάτησε στον πεζόδρομο και χαιρέτησε τον κόσμο.

Κατόπιν, επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΙΚΑ, και αναφερόμενος στην περαίωση, είπε ότι τα 800.000 σημειώματα περαίωσης «που ήρθαν σχεδόν όλα σε συνταξιούχους και μικρομεσαίους επαγγελματίες, σε νέους με μπλοκάκια και τους ζητούν 5 και 6 και 7 χιλιάρικα, είναι σημάδι του τι θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ κάλεσε τους πολίτες «να στείλουν τον λογαριασμό στον πρωθυπουργό και την τρόικα, στην κάλπη της Κυριακής. Να περαιώσουν με την ψήφο τους αυτή την πολιτική που μας οδηγεί σε αδιέξοδο».

Ο κ. Τσίπρας επέκρινε έντονα την κυβέρνηση γιατί με την “εκλογολογία”, «επιταχύνει πολιτικές εξελίξεις, αναδιατάσσεται το μπλοκ εξουσίας των δυνάμεων που θέλουν να στηρίξουν το Μνημόνιο»

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την ενίσχυση του ψηφοδελτίου “Αττική Συνεργασία- Όχι στο Μνημόνιο” του Αλ. Μητρόπουλο, λέγοντας ότι μπορεί να δώσει μια προοπτική αντίστασης αλλά και ελπίδας για εξελίξεις σε προοδευτική κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment