PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τσίπρας: «Μας γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω»


Ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής.

«Εκτιμώ τα δημοκρατικά σας φρονήματα και την ιστορία σας αλλά περιμέναμε ότι κάτι θα είχατε να μας πείτε. Δεν μας είπατε τίποτα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, απαντώντας στα όσα υποστήριξε προηγουμένως από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής.

«Μας λέτε κάτι που ούτε υπουργοί της κυβέρνησης δεν πιστεύουν ότι δηλαδή δεν υπάρχουν θύλακες του παρακράτους στην Αστυνομία» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ενώ υπενθύμισε ότι μίλησε για το αντίθετο σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης και ότι συνδικαλιστές- εκπρόσωποι των αστυνομικών ζήτησαν συγγνώμη από τους πολίτες για τη βία.

«Η γραμμή άμυνας της Βουλής φτάνει μέχρι του Μπαϊρακτάρη, το Θησείο ή το Μοναστηράκι;… Αυτούς στους οποίους φέρθηκε τόσο καλά η ΕΛΑΣ και τους έβαλε και στο προαύλιο της Βουλής γιατί τους φέρθηκε το γάντι ;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ότι σήμερα το πρωί επικοινώνησε με τον κ. Τέντε και ζήτησε να διαταχθεί δίωξη κατά παντός υπευθύνου για την χρήση βίας από την ΕΛΑΣ.

«Εσείς μου είπατε για το συγκεκριμένο περιστατικό. Εγώ έχω να σας πως δεκάδες άλλα. Τι έχετε να πείτε για τον πολίτη που του άνοιξαν το κεφάλι χωρίς να φοράει κουκούλα;» ρώτησε επίσης τον κ. Παπουτσή.

Κατά τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση συμφέρει να γίνεται συζήτηση σήμερα για τη βία και όχι για τα 130 δις των μέτρων. «Μέμφονται τον πρωθυπουργό προσωπικά… Μας γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω» επισήμανε.

Υποστήριξε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση να λαμβάνει αποφάσεις πλέον. «Εκλεγήκατε με ψεύτικες υποσχέσεις και είστε μειοψηφία όπως λένε οι δημοσκοπήσεις» επισήμανε.

Ο κ. Τσίπρας είχε θερμό φραστικό επεισόδιο και με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Γεωργιάδη, για τον οποίο διερωτήθηκε «γιατί βγαίνεις τώρα και στηρίζει την κυβέρνηση», όπως και με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη, που κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «εμπρηστική ομιλία». «Δεν έχετε το ακαταλόγιστο» ανέφερε απευθυνόμενος στον κ. Κακλαμάνη. «Ντροπή σου» του ανταπάντησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment