PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τσίπρας: Αναδιάρθρωση του χρέους


Οξεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή και τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου περί αναδιάρθρωσης του χρέους, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως τις τελευταίες μέρες αναγκάζεται σε αλλεπάλληλες ομολογίες αποτυχίας, με αφορμή και τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου περί αναδιάρθρωσης του χρέους, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως η διαδικασία της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους έχει ήδη ξεκινήσει, από τη στιγμή που η ΕΚΤ αγοράζει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου από τις Γαλλικές και τις Γερμανικές τράπεζες.

“Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι αν θα γίνει ή δεν θα γίνει αναδιάρθρωση, αλλά με ποιους όρους θα γίνει”, δήλωσε ο κ. Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με το Γενικό Γραμματέα του Κουμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας, εκφράζοντας την εκτίμηση πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποδεχτεί τους όρους που επιδιώκει η πολιτική και οικονομική ελίτ της Ευρώπης, ” δηλαδή με όρους που θα φέρουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα και εκποίηση του δημόσιου πλούτου ή με τους όρους που θα απαιτήσουν οι λαοί της Ευρώπης προκειμένου να βγούμε από την κρίση.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment