PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρομερό ατύχημα στο Νεοχώρι Ξάνθης


Μια 30χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, όταν καταπλακώθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Μια τριαντάχρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών από το Νεοχώρι Ξάνθης, τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης, με εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που κατευθυνόταν προς την Ξάνθη.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι στη διάβαση Νεοχωρίου του Δήμου Σταυρούπολης Ξάνθης, όταν το λεωφορείο, που είχε επιβάτες μια γυναίκα και ένα παιδί, εγκλωβίστηκε στη διάβαση του τρένου, καθώς τη στιγμή που περνούσε τη σιδηροδρομική γραμμή κατέβηκε η προστατευτική μπάρα.

Ο οδηγός του λεωφορείου, στην προσπάθειά του να μετακινήσει το αυτοκίνητο, ζήτησε τη βοήθεια της τριαντάχρονης γυναίκας, η οποία με το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε προπορευόταν του λεωφορείου και είχε προλάβει να περάσει τη σιδηροδρομική διάβαση.

Η τριαντάχρονη βγήκε από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε με τα χέρια της να ανεβάσει την μπάρα ώστε να μετακινηθεί το λεωφορείο. Εκείνη τη στιγμή η διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία χτύπησε το λεωφορείο στο πίσω μέρος του. Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί το λεωφορείο και να καταπλακώσει την άτυχη γυναίκα, η οποία βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται.

Ο οδηγός και οι δύο επιβαίνοντες στο λεωφορείο υπέστησαν σοκ και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment