PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τριήμερο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο bazaar στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Tο τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar  των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου, αναδεικνύεται για 10η συνεχή χρονιά ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός θεσμός του Σχολείου και προσκαλεί γονείς, μαθητές και το σύνολο της σχολικής οικογένειας  ν΄ αγκαλιάσουν και πάλι θερμά αυτή τη μεγάλη προσπάθεια,  που έχει ως στόχο της τη στήριξη του MDA ΕΛΛΑΣ, της UNICEF,  σημαντικών ανθρωπιστικών φορέων  και οργανισμών, των Κοινωνικών Παντοπωλείων των όμορων Δήμων, των Ενοριών και οικογενειών  που έχουν την ανάγκη μας.

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά δημιουργήθηκε με τις μοναδικές χειροποίητες κατασκευές από τους μαθητές, χρήσιμα αντικείμενα και δώρα που προσέφεραν  όλοι όσοι υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του Σχολείου.

Ένα πλήθος από καλλιτεχνικές παραστάσεις,  αθλητικές διοργανώσεις, παιχνίδια γνώσεων και στρατηγικής,  εργαστήρια για ενήλικες με καταξιωμένους επαγγελματίες, δημιουργία ταινίας  μικρού μήκους,  και τέλος happenings  με προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, που σχεδιάστηκαν με ξεχωριστό κέφι και μεράκι,  περιμένουν να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Τα αστέρια του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου  Θοδωρής Παπαλουκάς, Roberto και   Kasami στηρίζουν το ΜDA ΕΛΛΑΣ και την Παρασκευή βρίσκονται στο Σχολείο για να γνωριστούν με τους φίλους τους. Η πολύ γνωστή performer Nίνα Λοτσάρη μαζί με κουαρτέτο εγχόρδων και πνευστών και τη χορωδία του Σχολείου, το Σάββατο στη «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία». Η πολύ γνωστή και αγαπητή Μυρσίνη Λαμπράκη μοιράζεται τα μυστικά από τρεις διαφορετικές εορταστικές συνταγές. Ο Μάκης Τσόκας από τους «Κηπουρούς του Μega»  φτιάχνει με τους γονείς του Σχολείου την εορταστική «πράσινη» σύνθεση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ο Μέμος Μπεγνής κι ο Πάνος Αμαραντίδης αποτελούν την κριτική επιτροπή των ταινιών μικρού μήκους που έφτιαξαν οι μαθητές μέσα σε 48 ώρες! Κι ακόμα,  κατασκευή Χριστουγεννιάτικου μισκοτόσπιτου με τη Real Kid, τα θεραπευτικά πόνυ του οργανισμού “Gentle Carousel”-Miniature Therapy Horses, το πασίγνωστο Mindtrap  και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου  μάς προσκαλούν για να δώσουμε γι΄ άλλη μια φορά σε  όλους και πιο πολύ στα παιδιά το δικό μας ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς γι’ αυτά τα Χριστούγεννα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Bazaar  βρίσκεται στην  ιστοσελίδα του Σχολείου www.avgouleaschool.gr   και στη σελίδα του Σχολείου στο Facebook  www.facebook.com/avgoulea.gr/?fref=ts

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015     18:00-21.30

ΣΑΒΒΑΤΟ        12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015     10.00-21.30

ΚΥΡΙΑΚΗ        13  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015      10.00-15.00

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων τηλ. 2115002300 (Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου).

AFISA-GEN

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment