PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τραμπ: Η γκάφα στα Όσκαρ οφείλεται στο ότι ήταν υπερβολικά επικεντρωμένοι στην πολιτική


Την γκάφα στην τελετή απομονής των βραβείων Όσκαρ σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επικρίνοντας τους συντελεστές της διοργάνωσης, αλλά και τους αστέρες του Χόλιγουντ για το ότι, όπως είπε, ήταν υπερβολικά επικεντρωμένοι στην πολιτική και στο πώς θα εξαπέλυαν επιθέσεις στον ίδιο.

«Ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην πολιτική που δεν έλεγχαν πλέον τα πράγματα στο τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον ακροδεξιό ιστότοπο Breitbart News, τον οποίο διηύθυνε μέχρι πρότινος ο σύμβουλός του Στιβ Μπάνον.

Το σχόλιο του Τραμπ έγινε με αιχμή την γκάφα που συνέβη στο τέλος της βραδιάς, όταν αρχικά το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας δόθηκε κατά λάθος στο La La Land πριν τελικά οι Γουόρεν Μπίτι και Φέι Νταναγουέι συνειδητοποιήσουν ότι έπρεπε να δοθεί στο Moonlight.

«Ήταν λίγο θλιβερό. Αφαίρεσε κάτι από το γκλάμουρ των Όσκαρ», έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν παρών στην τελετή των Όσκαρ, καθώς παρέθεσε δείπνο σε κυβερνήτες Πολιτειών στον Λευκό Οίκο όπου επρόκειτο να γίνει συζήτηση για «πολλά πράγματα», ανάμεσά τους «το σύστημα υγείας», όπως έγραψε στο Twitter.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου ο Τραμπ ήταν στόχος αιχμηρών σχολείων από τον παρουσιαστή της βραδιάς αλλά και από τους βραβευθέντες, ειδικά για την αντιμεταναστευτική πολιτική του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment