PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τραμπ: Διανοητικά ασταθής η Κλίντον


«Διανοητικά ασταθή» χαρακτήρισε τη Χίλαρι Κλίντον ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην ανθυποψήφιά του για τον προεδρικό θώκο της χώρας.

«Οι άνθρωποι στη χώρα μας δεν θέλουν κάποιον που θα βραχυκυκλώνει» δήλωσε ο Τραμπ, κάνοντας ευθεία αναφορά στην υπόθεση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου Εξωτερικών.

Η Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών, διακίνησε απόρρητες μυστικές πληροφορίες των ΗΠΑ, μέσω του προσωπικού της και όχι του επίσημου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου.

Παρότι δεν της ασκήθηκε δίωξη, ο διευθυντής του FBI, Tζέιμς Κόμεϊ, έκανε λόγο για «σοβαρή αμέλεια», καθώς η Κλίντον, σε πολλές περιπτώσεις, δεν χρησιμοποίησε τον επίσημο σέρβερ του υπουργείου.

Η Κλίντον αρχικά, διέψευσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, ενώ μετέπειτα ανασκεύασε υποστηρίζοντας ότι «μάλλον βραχυκύκλωσε».

«Είναι μια επικίνδυνη ψεύτρα» συνέχισε αναφερόμενος στην υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος, και πρόσθεσε: «Είναι ένα εντελώς ανισόρροπο πρόσωπο. Είναι ασταθής. Εγκλείστε την!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment