PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τραγωδία με λαθρομετανάστες ανοικτά της Πρέβεζας


Νέα τραγωδία με λαθρομετανάστες όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν ανετράπη ανοικτά της Πρέβεζας.

Νέα τραγωδία με λαθρομετανάστες όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν ανετράπη ανοικτά της Πρέβεζας.

Ένα 8χρονο παιδί που επέβαινε σε πλοιάριο ανασύρθηκε νεκρό ενώ αγνοείται και ο δίδυμος αδελφός του όταν το πλοίο που τους μετέφερε αναποδογύρισε στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Νικοπόλεως στην Πρέβεζα. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο, στην βάρκα επέβαιναν 24 λαθρομετανάστες. Από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η βάρκα ανατράπηκε στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Νικόπολης, περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με σκάφη του Λιμενικού, αλιευτικά, ιδιώτες δύτες και ελικόπτερο SuperPuma. Τρεις ώρες μετά το συμβάν, 21 άτομα είχαν εντοπιστεί σώα και αβλαβή, ενώ ο άτυχος άνδρας και ο 8χρονος βρέθηκαν νεκροί.

Παράλληλα, αγνοείται η τύχη ενός 8χρονου, δίδυμου αδερφού του νεκρού παιδιού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες είναι κυρίως αφγανικής και πακιστανικής καταγωγής, ενώ είχαν αποπλεύσει από την Λευκάδα με προορισμό την Ιταλία.

Οι 21 λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν σε κατάλυμα στο παλαιό δημαρχείο Ζαλόγγου, ενώ η αστυνομία συνέλαβε έναν 51χρονο Έλληνα που φέρεται ως ο διακινητής τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment