PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τρίτο φετινό διπλό στο Βόλο για τον Ατρόμητο


Ο Ατρόμητος έκανε το τρίτο φετινό διπλό στο Βόλο και δεύτερο στη Super League και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-3. Έπεται το τελευταίο ματς με Πανιώνιο.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειξε δυο πρόσωπα με τρομερή επιθετική όρεξη στο πρώτο ημίχρονο και παγερή αδιαφορία στο δεύτερο.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Γιώργος Μανούσος που πέτυχε χατ-τρικ (8’. 38’, 44’) και έβαλε τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη που εξελισσόταν σε προπόνηση μέχρι την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ωστόσο οι αναρυθμίες της ομάδας εμφανίστηκαν και ο Βόλος εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση των Περιστεριωτών πέτυχε δύο γκολ με τους Κυζιρίδη (49’) και Τσοκάνη (68’) και μάλιστα λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ατρόμητος, καθώς ο Ντε Πο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87’ για θέατρο σε πέναλτι που αρχικά ο διαιτητής υπέδειξε αλλά το πήρε πίσω με τη βοήθεια του VAR.

Αυτή η νίκη δεν ανέβασε τον Ατρόμητο στην 1η θέση των Play-Out αφού ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε στην Ξάνθη και πλέον όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική όπου η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Βόλος (Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12′ Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (46′ Δημόπουλος), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο)

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι – Γκάλο (60′ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς – Ντε Πο, Ραμπέγιο (71′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88′ Στρούγγης) – Μανούσος (72′ Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment