PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρίτη αναβολή στο ΚΑΣ για το Ελληνικό


Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη η συζήτηση στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) σχετικά με το Ελληνικό.

Η αναβολή της συζήτησης του θέματος «Έγκριση ή μη: α) του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) και β) της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά», ΠΕ Νότιου Τομέα Αθηνών, Περιφέρειας Αττικής (συνεχιζόμενο)» ελήφθη κατά πλειοψηφία από τα μέλη του ΚΑΣ.

Προηγήθηκε εισήγηση της γ.γ. του ΥΠΠΟΑ Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, προκειμένου να εισαχθεί την ίδια μέρα και το ζήτημα της κήρυξης ή μη του αρχαιολογικού χώρου της περιοχής, το οποίο και θα προηγηθεί στη συζήτηση.

Μαξίμου: Δεν θα γίνουν δεκτές σκόπιμες κωλυσιεργίες

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό, στέλνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, μετά και την αναβολή της σχετικής συζήτησης στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση δίνει τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στους θεσμούς και τη δημόσια διοίκηση να λειτουργήσουν με βάση το νόμο σε όλες τις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment