PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

«Τρίποντο στην Ευαισθησία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Σε εγκάρδιο κλίμα και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου «ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάστηκε πρόσφατα.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και την παρακολούθησαν οι μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, τάξεων του Δημοτικού.

Ο γενικός Διευθυντής του σχολείου Γιώργος Λιναρδάτος, βράβευσε την ΟΣΕΚΑ και απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρό της Χρήστο Καλούδη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για τη γενικότερη προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ έκαναν αγώνα επίδειξης, εκπαιδευτικοί αγωνίστηκαν με αμαξίδιο, ενώ μαθητές δοκίμασαν τις δυνατότητες τους ρίχνοντας βολές με αμαξίδιο.

Η δυνατότητα στην πρόσβαση παντού, για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ο σεβασμός στους συνανθρώπους μας, η σημασία του αθλητισμού ως διέξοδος για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής, ήταν μερικά από τα μηνύματα της εκδήλωσης.

Τα παιδιά εμψύχωσαν με το πιο ζεστό χειροκρότημα τους αθλητές της Ομοσπονδίας, οι οποίοι τους δίδαξαν το πιο σημαντικό μάθημα: «Καμιά μάχη δεν είναι χαμένη αν δεν δοθεί».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μαρίνος Παρασκευόπουλος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Περιστερίου Αναστάσιος Θεοδωράκος και ο πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Περιστερίου κ. Τζεβελέκος Θεμιστοκλής.

Τέλος, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου ευχαρίστησαν τον Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Γ. Στεφανόπουλος, επίσης τον Γιάννη Λακιώτη για την ευγενική χορηγία και την υποστήριξη του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment