PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τρίποντο μεν, αγγαρεία δε ο Ατρόμητος (video)


Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο! Με τέρμα του Κιβρακίδη στο 14’ οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς όμως να πιάνουν συνολικά καλή απόδοση. Επέστρεψε ο Ουγκράι έπειτα από 5 μήνες.

Νίκη με πολλά γκολ περίμεναν οι περισσότεροι από τον Ατρόμητο κόντρα στον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Απόλλωνα μέσα στο Περιστέρι, αλλά οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι έβγαλαν απλά την υποχρέωση.

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Κιβρακίδη στο 14’, έπειτα από ωραία συνεργασία των Ενσικουλού, Ουάρντα, με τον τελευταίο να πιστώνεται και την ασίστ.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος αποσπάστηκε εκ νέου μόνος του στην 4η θέση και στο +3 από τον Άρη πάει με πλεονέκτημα, που όμως δεν του εξασφαλίζει τίποτα, στον «τελικό» της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Σημαντικό νέο από τη σημερινή αναμέτρηση το γεγονός ότι ο Ουγκράι αγωνίστηκε ως αλλαγή, πέντε μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπως ακριβώς έπρεπε, αφού μόλις στο 7′ ο Ούμπιντες έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα από το φάουλ που εκτέλεσε πέρασε άουτ, ενώ στο 11′ η κεφαλιά του Μπρούνο πέρασε από την εστία του Χουάντερσον. Τελικά, το γκολ δεν άργησε να έρθει, με τον Κιβρακίδη να εκτελεί με τρομερό πλασέ τον αντίπαλο Βραζιλιάνο γκολκίπερ διαμορφώνοντας το 1-0.

Αυτό ήταν το γκολ που έσβησε την αναμέτρηση… Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως να μετουσιώνει την κατοχή της μπάλας σε ευκαιρίες, φτάνοντας στο πολύτιμο, αλλά πολύ φτωχό 1-0 κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sTf-N8fQCv4]

Ατρόμητος: Μέγερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης (76’ Κατράνης) – Ούμπιντες, Μπουσούλατζιτς Ενσικουλού (86’ Ουγκράι), Ουάρντα (68’ Μανούσος), Μπρούνο – Κουλούρης

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Μούγιακιτς

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (90+1’ Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (86’ Βάρκας), Ελ-Χέλβε, Ναζλίδης (78’ Ντεφεντερίκο)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment