PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τρία χρόνια PeristeriNews.gr και συνεχίζουμε…


Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις χιλιάδες των αναγνωστών μας!

Σαν σήμερα, τον Οκτώβριο του 2010, το peristerinews.gr ανέβαινε για πρώτη φορά στον αέρα του ελληνικού διαδικτύου. Μετά από περίπου 1.100 ημέρες, βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις των ενημερωτικών site της Περιφέρειας Αττικής.

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Αγκαλιάσατε το πρωτοποριακό για την εποχή εγχείρημα και μας δίνετε τη δύναμη να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!

Το peristerinews.gr είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας αλλά συγχρόνως και ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες να παραμείνεις στην κορυφή. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, οι επιτυχίες μας πολλές αλλά δε στεκόμαστε εκεί καθώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Σε λίγες ημέρες, θα βγουν στον «αέρα» του peristerinews.gr κάποιες αλλαγές που ετοιμάζουμε, μεταξύ αυτών και νέες ενότητες. Γνώμονάς μας να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερη ενημέρωση και χρηστικό περιεχόμενο καλύπτοντας όλο και περισσότερους τομείς της καθημερινής ζωής.

Χρόνια πολλά σε εμάς αλλά και σε εσάς που με την καθημερινή σας επιλογή αλλά και με τα σχόλια και την συμμετοχή σας κάνετε το peristerinews ακόμα δυνατότερο.

Να είμαστε όλοι καλά!
peristerinews.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment