PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το unfair του Σα Πίντο στον Μπρίτο


Σε ένα ματς κόντρα στον Πλατανιά που για τον Ατρόμητο δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και που η μοναδική του αξία ήταν το «αντίο» των Νίκου Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο, οι φίλοι της ομάδας έμειναν με μια πικρή γεύση.

Κατ’ αρχήν, προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο επέλεξε ακόμα και σε αυτό το ματς με τον χαρακτήρα που είχε, να μην δώσει φανέλα βασικού στον Βραζιλιάνο άσο αν και ήταν γνωστό ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του ματς με τα κυανόλευκα έπειτα από εννιά χρόνια!

Ήταν ένα ματς το οποίο περίμενε και ο ίδιος παρά πολύ για να το διασκεδάσει, αφού έχει να αγωνιστεί μήνες και επιπλέον ήθελε να πει το δικό του «αντίο» στον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο, το «unfair» του Πορτογάλου τεχνικού δεν σταμάτησε εκεί…

Τα λεπτά της αναμέτρησης περνούσαν και ο Μπρίτο συνέχιζε από την έναρξη του β’ ημιχρόνου να προθερμαίνεται, περιμένοντας και ο ίδιος και ο κόσμος να μπει για τελευταία φορά στο Περιστέρι ως παίκτης της ομάδας. Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε το 75′ και ο κόσμος άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του Μπρίτο, αφού δεν μπορούσε και ο ίδιος να πιστέψει ότι σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς, δεν έπαιζε ο Βραζιλιάνος στο τελευταίο του παιχνίδι.

Τελικά, αφού ο κόσμος συνέχισε να φωνάζει το όνομα του έμπειρου επιθετικού μέσου, ο Ρικάρντο Σα Πίντο τον πέρασε στο ματς στο 80’… Το γεγονός ότι τελικά ο παίκτης αγωνίστηκε μόλις 10′, έχει προκαλέσει κάκιστη εντύπωση τόσο εντός, όσο και εκτός ομάδας, αφού θεωρείται άδικη συμπεριφορά σε ένα παίκτη που ουδέποτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα για αρνητικά σχόλια στα όσα χρόνια αγωνίζεται όχι μόνο στον Ατρόμητο, αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment