PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Το Online Στοίχημα «αγκαλιάζει» το Bitcoin!


Όταν οι νέες τεχνολογίες συναντώνται οι ειδήσεις που θα προκύψουν είναι ως επί το πλείστον καλές. Μία τέτοια συνάντηση είναι αυτή του διαδικτυακού στοιχήματος με το Bitcoin.

Το πρώτο, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου. Αυτό ισχύει και στη χώρα μας, με το παιχνίδι να κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο στην bet365.

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό νόμισμα λοιπόν –αλλά και δυνατή τεχνολογική πλατφόρμα, με πάρα πολλές και πολύπλευρες εφαρμογές- έχει εισχωρήσει σε κάποιες πτυχές της ζωής συγκεκριμένων ανθρώπων και φαίνεται ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και στο online στοίχημα.

Σε ένα πρόσφατο συνέδριο στο Λονδίνο εκπρόσωποι του iGaming είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τα οφέλη του Bitcoin και τον τρόπο με τον οποίο έχει ήδη υιοθετηθεί και εφαρμοστεί στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και όχι μόνο. Και η ενημέρωση αυτή ήταν από πρώτο χέρι καθώς εκεί βρέθηκαν οι κορυφαίοι των δύο πλευρών. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ασφάλεια με την οποία περιβάλλει τις συναλλαγές της η Bitcoin, τον τρόπο με τον οποίο το αρχείο της ενημερώνεται άμεσα και τη συλλογή των δεδομένων. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η γεννήτρια παραγωγής τυχαίων αριθμών (Random Number Generator, RNG).

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση της Patricia Bentley από την nChain η οποία, μιλώντας στο CoinGeek, στάθηκε στα πολλαπλά οφέλη που θα μπορούσε να έχει η εφαρμογή του Bitcoin στον τομέα του iGaming. Μάλιστα χαρακτήρισε επαναστατική την πλατφόρμα όσον αφορά και την ασφάλεια που προσφέρει, αλλά και τη λειτουργικότητά της. Δύο πολύ καίρια σημεία για όσους θέλουν να κάνουν συναλλαγές στο ίντερνετ, αφού όλοι μας έχουμε ανησυχήσει για το πώς θα μπορέσουμε να τοποθετήσουμε τα χρήματά μας κάπου και να μην πέσουμε θύματα κάποια διαδικτυακής απάτης.

«Η Bitcoin SV είναι πολύ ελκυστική στους φορείς, αφού δίνει τη δυνατότητα της καταγραφής των δεδομένων των παιχνιδιών και της συναλλακτικής ασφάλειας μεταξύ παικτών και διαδικτυακών casino», τόνισε η κ. Bentley. Στάθηκε ακόμα στην γεννήτρια παραγωγής τυχαίων αριθμών (Random Number Generator, RNG) την οποία εξελίσσει η Bitcoin και η οποία παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια και εγγύηση των αποδεδειγμένα δίκαιων αποτελεσμάτων και αυτόματη συλλογή των δεδομένων των συναλλαγών.

Όπως μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό η επανάσταση για την οποία μιλούσε η κ. Bentley παίρνει σάρκα και οστά και ετοιμάζεται να διαχυθεί σε όλους τους τομείς του iGaming.

Φυσικά και από την άλλη πλευρά τα οφέλη θα είναι πολλά από αυτή τη συνεργασία μεγατόνων, με τους ανθρώπους της Bitcoin να σημειώνουν ότι θέλουν να το προωθήσουν στο χώρο του online Gaming, αφού αυτοί καταλαβαίνουν καλύτερα τη διττή χρησιμότητά του. Και ως τεχνολογική πλατφόρμα και ως νόμισμα. Μάλιστα ο στόχος είναι μέσω μίας συνεργασίας να μπορέσουν κι άλλες εταιρίες να αντιληφθούν την πλήρη χρησιμότητα του Bitcoin.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Bitcoin, Jimmy Nguyen, υπογράμμισε ότι αυτή η εκδήλωση ήταν ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του παγκόσμιου συστήματος της Bitcoin. «Οι εταιρίες iGaming είναι από τις πρώτες που αποδέχθηκαν και υιοθέτησαν πλήρως την πλατφόρμα μας, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι μία ονειρική συνεργασία», συμπλήρωσε ο κ. Nguyen, που σημείωσε ότι η εταιρία του αναπτύσσεται σε πολλούς τομείς, οι οποίοι έτοιμοι για να βγουν άμεσα στην αγορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment