PeristeriNews.gr
Media

Το Netflix διαθέσιμο στην Ελλάδα


Διαθέσιμη και στην Ελλάδα είναι πλέον η συνδρομητική υπηρεσία Netflix, η οποία ήταν μέχρι πρόσφατα «στον αέρα» μόνο σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Πλέον, η υπηρεσία πρόσθεσε στο δίκτυο των χωρών λειτουργίας της 130 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν για ένα μήνα σειρές και ταινίες και να εγγραφούν στην υπηρεσία πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή (7,99 το βασικό πακέτο σε μία οθόνη και 9,99 ευρώ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή 11,99 ευρώ το μήνα για ultra HD και ταυτόχρονα προβολή σε τέσσερις οθόνες).

Στο Netflix οι πρωτότυπες σειρές κυκλοφορούν ολόκληρες τις σεζόν τους μονομιάς και αυτές είναι διαθέσιμες στον τηλεθεατή οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, τάμπλετ, smartphone ή τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο).

Το Netflix ανακοίνωσε την Τετάρτη την επέκταση των υπηρεσιών του, σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ωστόσο, η πολυπληθής Κίνα παραμένει εκτός του χάρτη της υπηρεσίας, ενώ σε χώρες όπως η Ρωσία και η Τουρκία, προκαλεί προβληματισμό η παροχή του Netflix, αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.

Χαρακτηριστική, πάντως μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση του γενικού διευθυντή του Netflix, Ριντ Χέιστινγκς, «Αυτή τη στιγμή είμαστε μάρτυρες της γέννησης ενός παγκόσμιου δικτύου τηλεόρασης».

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τους ενδεχόμενους κινδύνους που κρύβει μια τόσο ραγδαία επέκταση του Netflix , καθώς δημιουργεί αβεβαιότητα για το αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στο συνδρομητικό κοινό του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment