PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Το Gmail και το Google Drive εμφάνισαν προβλήματα λειτουργίας


Αρκετοί χρήστες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Ασία και στην Αυστραλία παραπονέθηκαν ότι οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευσης στο «νέφος» της Google, το Gmail και το Drive αντίστοιχα, εμφάνιζαν προβλήματα λειτουργίας.

Το πρόβλημα, που φάνηκε να επηρεάζει και τους «Χάρτες» (Google Maps), παρουσιάσθηκε νωρίς την Τετάρτη (από τις 04:00 περίπου ώρα Ελλάδας), όπως φάνηκε σε ιστοσελίδες που παρακολουθούν τέτοιου είδους προβλήματα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν».

Η Google δήλωσε ότι μελετά τις σχετικές αναφορές και διευκρίνισε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά αντιμετωπίζουν μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθούν να στείλουν μήνυμα, καθώς και άλλες απρόσμενες συμπεριφορές, π.χ. δυσκολία στο άνοιγμα συνημμένων αρχείων σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει λάβει ο χρήστης.

Προβλήματα επίσης εμφάνισαν το Drive (ορισμένοι χρήστες έβλεπαν μηνύματα σφάλματος και δυσκολεύονταν να το χρησιμοποιήσουν), το Hangouts (οι χρήστες μπορεί να μην μπορούσαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες ή να στείλουν συνημμένα αρχεία) και το Google Maps (π.χ. αδυναμία χρήσης του Street View).

Η εταιρεία δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τα προβλήματα, ούτε έκανε εκτίμηση πόσο μπορεί να διαρκέσουν. Το Gmail έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετά από σχεδόν δύο ώρες επανήλθαν facebook και instagram

Peristeri News

Προβλήματα με Facebook και Instagram – Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν

Peristeri News

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Leave a Comment