PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Exodos Travel στο Περιστέρι προτείνει: Κωνσταντινούπολη – FINAL FOUR


ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ FINAL FOUR Κωνσταντινούπολη από 370€
(6 ημέρες)

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ FINAL FOUR Κωνσταντινούπολη από 370€
(6 ημέρες)

Αναχώρηση 10/05

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ FINAL FOUR

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ–ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ // 6 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΒΑΛΑ – ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
10 – 15 Μαΐου 2012

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Αναχώρηση 05:30 από ΑΘΗΝΑ. Hμίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, παρακάμπτοντας τη Θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω ΤΕΜΠΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ – στάση, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα, την όμορφη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή του Στρυμώνα, για να φθάσουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε στάση. Αργά το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρωινό και γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και να καταλήξουμε στο παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό ΤΟΠ-ΚΑΠΙ. Γεύμα και η περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) μας περιμένει στη συνέχεια με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Το βράδυ μεταφορά στο γήπεδο για παρακολούθηση των αγώνων μπάσκετ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, ξεκούραση. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων) για να ακολουθήσει επίσκεψη στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό καραβάκι, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία, πριν καταλήξουμε για γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Ακολουθεί μεταφορά στο γήπεδο για παρακολούθηση των αγώνων μπάσκετ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΒΑΛΑ

Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για ΚΑΒΑΛΑ. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο προαιρετικά , διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ θα γίνουν, στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και την περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ αντίστοιχα, άφιξη στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: 370 €
ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 510 €

Περιλαμβάνει:

• Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Ελλάδα (OCEANIS η ESPERIA )
• Διαμονή – 04 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο «FERONYA 4*» στην Κωνσταντινούπολη
• Ένα πρωινό στο ξενοδοχείο στην Ελλάδα
• Τέσσερα πρωινά και τρία γεύματα η δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
• Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό
• Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα
• Αρχηγό – συνοδό
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
• ΦΠΑ

SINAN ERDEM STADIUM
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ
PC4 – ευρώ 320,00 // PC2 – ευρώ 535,00

Exodos Travel, Περιστέρι

Καλαμών 25 & Βασ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι
Τηλ : 210 57.87.130, 210 57.87.488
Fax : 210 57.86.919
email : info@exodostravel.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment