PeristeriNews.gr
Media

Το «EURO 2020» στον ANT1


To καλοκαίρι του 2020 η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων του επετειακού «ΕURO 2020».

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου, θα μεταδοθεί από ένα ιδιωτικό κανάλι.

Μετά το μουντιάλ, είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη και καθηλώνει όλους τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς και όχι μόνο. Τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Σέρχιο Ράμος και πολλοί άλλοι, ετοιμάζονται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και να «μονομαχήσουν» για να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο «πυρετός» του «EURO» ξεκινάει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 18:45, με την απευθείας μετάδοση της κλήρωσης για την φάση των Ομίλων από το Βουκουρέστι. Στο στούντιο του ΑΝΤ1, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θα υποδεχτεί καταξιωμένους ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για να σχολιάσουν μαζί το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment