PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το 85,4% των πολιτών συμφωνεί με τους Αγανακτισμένους


Το 85,4% των πολιτών συμφωνεί με τους «Αγανακτισμένους» σε δημοσκόπηση της MetronForumπου δημοσιεύεται σήμερα στον «Ελεύθερο Τύπο»!

Το 85,4% των πολιτών συμφωνεί με τους «Αγανακτισμένους» σε δημοσκόπηση της MetronForumπου δημοσιεύεται σήμερα στον «Ελεύθερο Τύπο»! Στην ερώτηση επίσης «ποια είναι η γνώμη σας για τους Αγανακτισμένους» μόλις το 9,6% απαντά ότι έχει αρνητική γνώμη, ενώ το 5% δηλώνει ότι «δεν γνωρίζει- δεν απαντά».

Εντυπωσιακό είναι και το 50,2% των πολιτών που απαντούν ότι είναι «καθόλου αισιόδοξοι» για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους σχέδια. Το 30,7% απαντά «όχι και τόσο», το 12,4% «αρκετά», ενώ … πολύ αισιόδοξο δηλώνει το 2,9% των πολιτών.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 19% έναντι 16,2% του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν ΚΚΕ με 7,0%, ΛΑΟΣ με 5,8%, ΣΥΡΙΖΑ με 5,3% Οικολόγοι-πράσινοι με 2,6%, Άρμα Πολιτών με 2,4%, Δημοκρατική Συμμαχία με 1,8% και Δημοκρατική Αριστερά 1,6%.

Τα αντίστοιχα ποσοστά στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από την εταιρεία είναι: ΝΔ 30,0%, ΠΑΣΟΚ 25,6%, ΚΚΕ 11%, ΛΑΟΣ 9,2%, ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, Οικολόγοι – Πράσινοι 4,2%, Άρμα Πολιτών 3,9%, Δημοκρατική Αριστερά 2,5%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,8%.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment