PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το 1ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους έρχεται στο Περιστέρι (video)


Ο Δήμος Περιστερίου, επτά χρόνια μετά την ίδρυση και επιτυχή λειτουργία του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, που θα λάβει χώρα την περίοδο 19 – 22 Μαΐου 2016.

Ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας επενδύει στην Έβδομη Τέχνη, αντιτάσσοντας στην οικονομική κρίση τον πλούτο της καλλιτεχνικής έμπνευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνεται πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ σε κάθε κινηματογραφιστή ή/και λάτρη της Έβδομης Τέχνης.

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στη διάδοση της τέχνης του κινηματογράφου και τη στήριξη της ταινίας μικρού μήκους προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφραστούν μέσα από το κυρίαρχο σύγχρονο μέσο επικοινωνίας, την εικόνα. Φιλοδοξεί, παράλληλα, να ενθαρρύνει τους δημιουργούς, αναδεικνύοντας το έργο τους.

Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το Φεστιβάλ παρέχονται στον επίσημο ιστότοπό του (www.peristerifilmfest.gr), μέσω του οποίου αποστέλλονται και οι αιτήσεις συμμετοχής.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Δημητρακάκης Φώτιος (σκηνοθέτης)
Υπεύθυνος Συντονισμού: Ηλιόπουλος Απόστολος (σκηνοθέτης)

Το PeristeriNews.gr στηρίζει έμπρακτα κάθε εκδήλωση τέχνης και δεν θα μπορούσε να λείψει από τους χορηγούς επικοινωνίας του 1ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment